Sirup Zázvorový 500 ml Naturprodukt

Kód: 96.0122
129 Kč / ks 112,17 Kč bez DPH

Čistý zázvor je sám o sobě hřejivě řízný a pikantní. V sirupu ovšem dostává díky obsaženému cukru příjemně kulatou chuť, ideální pro posezení u krbu během sychravých dní. 100% přírodní bylinný sirup vyrobený ze šťávy čerstvého zázvoru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čistý zázvor je sám o sobě hřejivě řízný a pikantní. V sirupu ovšem dostává díky obsaženému cukru příjemně kulatou chuť, ideální pro posezení u krbu během sychravých dní. Umí zahřát i rozproudit krev v každém věku. 100% přírodní bylinný sirup vyrobený ze šťávy čerstvého zázvoru.

Sirupy Naturprodukt pro Vás připravujeme manufakturně, obzvláště šetrným postupem krok za krokem. Používáme pouze vybrané prvotřídní suroviny jak z vlastních zahrad, tak od prověřených dodavatelů. Vůni a chuť sirupům dodává adekvátní nálož ovoce nebo vydatná dávka bylinek, trvanlivost a stabilitu pak zajišťují rostlinné silice jako 100% přírodní konzervant.

Vysoce jakostní a zdravotně bezpečný přípravek. Rádi sirupy mícháme nejen s vodou a čaji, ale také je to oblíbená součást míchaných nápojů a koktejlů. Doporučujeme je jak pro domácí použití, tak pro bary, restaurace, wellness centra, lékárny, zdravé výživy. Jednoduše všude tam, kde dávají přednost čistě přírodnímu potěšení.


Skladování:

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 měsíců.


Návod k použití:

Do čaje, limonád, jogurtu, na zmrzliny a do dalších pochutin. Dávkování: dle individuální chuti. Doporučené ředění: 1:10 (na 1 díl sirupu 10 dílů tekutiny)


Složení:

Zázvor, voda, cukr, citrón, zázvorová silice. Bez konzervačních látek, se zvýšeným obsahem silice, pasterizováno. Usazeniny nejsou na závadu.



Katalogové číslo : 003392

Průměrné výživové údaje ve 100 g 

Energie: 1130 kJ/269 kcal
Tuky: 0,30 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,260 g
Sacharidy: 65,3 g
z toho cukry: 64,5 g
Vláknina: 0,6 g
Bílkoviny: <0,10 g
Sůl: 0,00348 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: