Sirup Zázvorový s medem 500 ml Naturprodukt

Kód: 96.0262
129 Kč / ks 112,17 Kč bez DPH

Přírodní sirup vyrobený ze šťávy čerstvého zázvoru, zasnoubeného s českým květovým medem. Vzniká tak nad jiné lahodný nápoj, ideální na zahřátí a získání prvních bodů odolnosti před následky prudkých změn počasí a podzimních plískanic.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní sirup vyrobený ze šťávy čerstvého zázvoru, zasnoubeného s českým květovým medem. Vzniká tak nad jiné lahodný nápoj, ideální na zahřátí a získání prvních bodů odolnosti před následky prudkých změn počasí a podzimních plískanic.

Sirupy Naturprodukt pro Vás připravujeme manufakturně, obzvláště šetrným postupem krok za krokem. Používáme pouze vybrané prvotřídní suroviny jak z vlastních zahrad, tak od prověřených dodavatelů. Vůni a chuť sirupům dodává adekvátní nálož ovoce nebo vydatná dávka bylinek, trvanlivost a stabilitu pak zajišťují rostlinné silice jako 100% přírodní konzervant.

Vysoce jakostní a zdravotně bezpečný přípravek. Rádi sirupy mícháme nejen s vodou a čaji, ale také je to oblíbená součást míchaných nápojů a koktejlů. Doporučujeme je jak pro domácí použití, tak pro bary, restaurace, wellness centra, lékárny, zdravé výživy. Jednoduše všude tam, kde dávají přednost čistě přírodnímu potěšení.


Skladování:

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 měsíců.


Návod k použití:

Do čaje, limonád, jogurtu, na zmrzliny a do dalších pochutin. Dávkování: dle individuální chuti. Doporučené ředění: 1:10 (na 1 díl sirupu 10 dílů tekutiny)


Složení:

Zázvor, voda, cukr, med, citrón, skořice, badyán, hřebíček, zázvorová silice. Bez konzervačních látek, se zvýšeným obsahem silice, pasterizováno. Usazeniny nejsou na závadu.



Katalogové číslo : 001422

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie: 507 kJ/121 kcal
Tuky: <0,10 g
z toho nasycené mastné kyseliny: nestanoveno
Sacharidy: 29,7 g
z toho cukry: 25,8 g
Vláknina: <0,1 g
Bílkoviny: 0,12 g
Sůl: 0,00383 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: