Sirup Ostružinový 250 ml Naturprodukt

Kód: 96.0181
89 Kč / ks 77,39 Kč bez DPH

100% přírodní ovocný sirup ze zralých temných lesních ostružin. Našim nejmenším připomene vůni prázdnin, dospělým pak na pár vzácných okamžiků propůjčí volňásek do dětství.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

100% přírodní ovocný sirup ze zralých temných lesních ostružin. Našim nejmenším připomene vůni prázdnin, dospělým pak na pár vzácných okamžiků propůjčí volňásek do dětství. Jsme hrdi na to, že ostružině můžeme říkat naše černé zlato a z tohoto zlata šetrným způsobem vyrábět sirup s plnou chutí, nabitý lesním klidem, vláhou a sluncem.

Sirupy Naturprodukt pro Vás připravujeme manufakturně, obzvláště šetrným postupem krok za krokem. Používáme pouze vybrané prvotřídní suroviny jak z vlastních zahrad, tak od prověřených dodavatelů. Vůni a chuť sirupům dodává adekvátní nálož ovoce nebo vydatná dávka bylinek, trvanlivost a stabilitu pak zajišťují rostlinné silice jako 100% přírodní konzervant.

Vysoce jakostní a zdravotně bezpečný přípravek. Rádi sirupy mícháme nejen s vodou a čaji, ale také je to oblíbená součást míchaných nápojů a koktejlů. Doporučujeme je jak pro domácí použití, tak pro bary, restaurace, wellness centra, lékárny, zdravé výživy. Jednoduše všude tam, kde dávají přednost čistě přírodnímu potěšení.


Skladování:

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 měsíců.


Návod k použití:

Do čaje, limonád, jogurtu, na zmrzliny a do dalších pochutin. Dávkování: dle individuální chuti. Doporučené ředění: 1:10 (na 1 díl sirupu 10 dílů tekutiny)


Složení:

Ostružiny, voda, cukr, kyselina citrónová, citrónová silice. Bez konzervačních látek, se zvýšeným obsahem silice, pasterizováno. Usazeniny nejsou na závadu.



 

Průměrné výživové údaje ve 100 g 

Energie: 896 kJ/213 kcal 
Tuky: <0,10 g
z toho nasycené mastné kyseliny: nestanoveno
Sacharidy: 52,6 g
z toho cukry: 47,9 g
Vláknina: 0,2 g
Bílkoviny: <0,10 g
Sůl: 0,00248 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: